Erna over ERVOOR idealen waar maken

Geluk, plezier en welbevinden komen voort uit het  - op je eigen wijze - kunnen bijdragen aan een zinvol doel of missie. Zingeving, zelfsturing, ontwikkeling en verbinding of betrokkenheid, dáár draait het om!

Met mijn praktijk ERVOOR help ik personen, teams en organisaties hun doelen, missie of  idealen waar maken. Dat is de manier waarop ik zelf mijn idealen waar maak.

Mens en natuur

Als middelste kind van een kleermaakster en stukadoor,  opgegroeid in een klein, groen, Brabants dorp kwam ik al vroeg op voor wie buiten de boot dreigde te vallen, of het spoor even bijster was. Klasgenoot gepest? Ik betrok haar weer bij de groep.  Mensen verdwaald? Ik liep een stuk met ze op. Van jongs af aan was ik vurig voorstander van bewust en zorgvuldig  omgaan met de mensen en natuur om ons heen. Dat is altijd gebleven.

Met Liefde en Zin

Zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd houd ik me al 35 jaar met liefde, plezier en toewijding bezig met het begeleiden, trainen, coachen en counselen van mensen. Opdat zij er beter in slagen, op een manier die gezond is voor hen, anderen en de omgeving,  datgene te doen wat hen zin geeft.

Kwaliteiten die opdrachtgevers, deelnemers en cliënten mij vaker toeschrijven zijn: positief, integer, verbindend,  flexibel, met veel aandacht, vlot herkaderend, ontwapenend, snel analyserend, structuur biedend, inspirerend en wijs.

Opdrachtverlener: Brabantse Milieufederatie

Opdrachtverlener en oud-werkgever: Stavoor Pensioen in Zicht

Mijn favoriete omgeving: Brabants landschap Helvoirts Broek

Inspirerend boek: De 8e eigenschap van Stephen Covy

Ontroerend en grappig stukje over verbinding: Soekieloekie van cabaretduo  Droog Brood

Inspirerend lied: Kom laten we gaan van Muziektheater Plezant

Linked_In

© 2017 Erna Raijmakers

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now