“Waarom moeilijk doen als het samen kan?"           Loesje

Teamtraining in de buitenlucht voor ondernemingsraden

 

Het zitten zat?
Ruim 15 jaar ervaring in training en coaching van mede- zeggenschapsorganen leert me dat buitenactiviteiten een grote impact hebben. De combinatie van in beweging zijn, frisse lucht, en in de natuur zijn, helpt om de ervaringen te integreren. Als ik OR-leden naar hun herinneringen vraag over wat ze jaren geleden geleerd hebben, hoor ik vaak voorbeelden van wat men leerde bij outdoor opdrachten.   Of dat het zo plezierig en effectief was met het team samen al wandelend na te denken over de OR missie.


Steeds vaker heb ik delen van cursussen en conferenties buiten gewerkt met de teams. Daarnaast ben ik gecertificeerd in natuurcoaching, ook voor teams.

Bij het nieuwe aanbod van ERVOOR kan je als OR of commissie kiezen voor een training waarbij we vooral in de buitenlucht werken. Trainingen worden altijd op maat gemaakt na een voorbereidend gesprek met het team of  een afvaardiging daarvan.
 

Wil het team werken aan:

  • missie, strategie en doelen?

  • de taakverdeling op basis van ieders kwaliteiten en interesses?

  • versterking van de teamgeest?

  • werkafspraken maken en elkaar aanspreken?

  • de onderlinge verhoudingen?

Het kan allemaal tijdens deze training in de buitenlucht.

Teamtraining voor iedereen.

Vergelijkbaar met bovenstaande verzorgt en begeleidt ERVOOR ook trainingen voor andere typen teams, zoals (zelfsturende afdelingsteams of managementteams).

 

Voor de teamtraining in de buitenlucht is geen bijzondere conditie vereist; wèl is de bereidheid nodig van alle teamleden om een groot deel van de dag buiten te zijn.
Neem gerust contact op met ERVOOR als je meer wilt weten.

© 2017 Erna Raijmakers

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now